| |
  authorised small craft and yacht dealers and surveyors     e-mail  

CUSTOMER REVIEWS



"Bardzo mi豉 i sympatyczna obs逝ga, polecam wszystkim. Ci篹ko trafi."
Anna K. - Polska - 28.01.2014

"Tolles Hotel fr Segler, kleine Marina mit Charterm鐷lichkeit gleich am Hotel. Gute Lage fr Erkundigung Masurens."
Klaus s. - Niemcy - 12.09.2013

"Pi瘯ne miejsce, malowniczy porcik jachtowy, mo磧iwo嗆 w璠kowania (pomost) smaczne 郾iadania, spok鎩."
Mariusz z rodzin - Bia造stok - 04.09.2013

"Sehr freundliches Personal lage direkt an einem See reichhaltiges Frhstcksbuffet Ruhe."
Susanne - Dortmund - 23.08.2013

"Pi瘯na okolica, cisza, bardzo blisko jezior, mo磧iwo嗆 p造wania kajakiem, 堯dk; cudownie dla tych, kt鏎zy chc odpocz望 od zgie趾u miast i poby naprawd blisko natury; bardzo bezpiecznie, bo ca造 kompleks jest zamkni皻y."
Agnieszka z rodzin - P這ck - 07.08.2013

"Do嗆 komfortowe miejsce z daleka od miasta, super 郾iadania, bardzo przyjazne niekt鏎e osoby z personelu."
Beata, m這da para - Warszawa - 30.07.2013

"Ruhiges, nettes Haus in purer Natur mit direktem Anschlu an das weitverzweigte Seennetz, sehr vielseitige Kche mit selbst hergestellten Speisen."
Anonimowy - Niemcy - 20.07.2013

"Ogolnie bez wiekszych zastrzezen. cisza, spokoj. wygodny parking."
Anonimowy - Polska - 12.07.2013

"Sehr famili酺e gefhrte Pension. kann zu jederzeit empfohlen werden. Erholung pur."
Peter - Jonen, Szwajcaria - 24.06.2013


Please send your opinion about our services by fax on (+22) 639 89 86 or by e-mail to office@millennium.pl.eu.org. We'll try to make a comments to all received opinions.